diumenge, 22 d’abril de 2012

Versió 3.0 Notdor Catalunya

Després d'un gran treball d'hores i hores, ens complau anunciar que Notdor esta disponible per totes les estacions de rodalies de Catalunya. A les línies que ja teníem, R1, R2, R3, R3B, R4, R7, R8, R10 hem afegit les regionals R11, R12, R13, R14, R15, R16. Així que aquells usuaris que ens hagin vist al diari Avui on no sortia la última ampliació i es pensaven que el seu poble o ciutat no tenia servei de Notdor, ja podran gaudir de un bon son al tren.

També anunciem que hem afegit dos botons nous en l'aplicació. Primer de tot, a la pàgina principal us apareixerà un botó, aquest està destinat per aquells mòbils tinguin el servei de localització per xarxa mòbil apagat i per tant que no funcionava Notdor. Activant-ho no tindreu més problemes.

Per altra banda, al menú de l'aplicació hi ha un icona per a que ens podeu enviar un mail, ens agradaria saber les vostres experiències amb Notdor, si ens feu arribar casos en els quals no funcioni ficarem fil a l'agulla i ho arreglarem perquè la resta d'usuaris no tinguin el mateix problema. La vostre ajuda és indispensable per tal de avançar i tenir un millor servei. Així que gràcies per endavant.

Pròximament noves noticies. Que tingueu un bon son!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada