dilluns, 9 d’abril del 2012

Versió 2.5, gran ampliació


Bona Pasqua a tothom!!! Després de molts dies intensos tornem amb moltes ganes de més i varies novetats. Primer de tot, cal dir que a través de un petit boom mediàtic ens vam poder donar a conèixer arreu de la comarca i de la província. Ens podeu trobar al diari Ara, al Diari de Vilanova, a Rac1, a Comradio, a AbcPunto Radio, entre d’altres.  Fet que va provocar una demanda d’ampliació tant per noves plataformes com per més línies.
Després de una setmana santa de molt de treball on la Generalitat i Adif no es fiquen en contacte amb nosaltres, on hem hagut de picar estació per estació les diferents estacions de la R1, R2, R3, R3B, R4, R7, R8 i R10, podem dir que ja tenim un total de 122 estacions!!!! Així que ja sabeu, aquelles persones que vulgueu Notdor i no fèieu servir la R2 Sud ja la podeu gaudir.
Ara toca mirar possibles errors que comporta una ampliació tant gran on gràcies a vosaltres, els usuaris, podrem millorar. Si teniu qualsevol problema amb l’aplicació, dubte o simplement una recomanació ens la podeu fer arribar al nostre correu, notdorapp@gmail.com.
Un cop més gràcies a tots per les felicitacions i recomanacions, sense aquest tracte personal no estaríem on estem, seguiu atents a la premsa escrita i ràdios on ens podreu trobar i saber novetats sobre Notdor, de totes maneres sereu informats via blog i Facebook.
Gràcies un cop més i Notdor!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada