divendres, 2 de març de 2012

Tinc una idea!


Tornem a ser aquí, amb ganes de més!  Per a aquesta segona entrada ens disposem a explicar com va sorgir la idea i com ha evolucionat. D’aquesta manera us volem ensenyar que tot és qüestió de provar-ho.
Així doncs, la idea va aparèixer quan en Vicens Rios estava tornant amb el tren com cada dia i va veure una persona que s’havia adormit i no va adonar-se que la seva parada havia passat. Resulta que aquest personatge tenia una cita molt important i no va poder assistir-hi, amb conseqüències que desconeixem. En aquest moment, com si d’un miratge es tractés,  van començar a aparèixer idees al cap d’en Vicens, i cada vegada veia més clar que això podria ser una bona idea. Però clar, degut als seus nuls coneixements en programació li faltaven eines per poder acabar de definir un possible projecte.
En aquest moment entra en joc el segon personatge del nostre duet, l’Albert Anguela, amic de tota la vida. Així que, com si d’una nit més es tractés, simplement van quedar per xerrar i comentar coses sense importància. Fins que en Vicens li va proposar un possible projecte, innovador i una mica agosarat. En aquell moment l’Albert ho va veure clar, això s’havia de dur a terme.
Poc a poc, van definir una idea clara del que es volia fer. Un cop creada la columna vertebral del projecte, venia un temps molt dur de treball i esforç, sobretot per part del desenvolupador, ja que havia de mirar cursets i vídeos per cobrir les mancances en programació Java. Tot això compaginant amb els estudis, el treball, etc.
Molts moments de desesperació van sorgir, moments on l’Albert havia d’eliminar el treball de tota una tarda per començar de nou, ja que no veia l’error. Situacions on ho hagués engegat tot a pastar fang, degut a que estava encallat i no sabia per on seguir. Però en motiu d’un gran sacrifici i afany de superació poc a poc la cosa anava agafant forma.
I després d’algun intent fallit, podem dir avui dia 29 de febrer del 2012 que la nostra aplicació ja està operativa!!
En síntesi i com a possible camí a futurs emprenedors, us volem donar petits consells. Com es pot apreciar, les idees sorgeixen normalment per cobrir necessitats que cada dia veiem i que amb les tecnologies actuals es poden solucionar. Un clar exemple de cobrir una necessitat es el cas del pal de fregar.
En segon lloc, és palpable que el primer esbós pot ser inclús en un tovalló de paper d’un bar! I poc a poc parlant i parlant vas modelant la idea fins arribar allò que busques o que és més encertat.
Trobareu molts moments de desesperació, però el poder de superació d’un mateix i les ganes de creació d’un possible projecte revolucionari us han de fer seguir lluitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada