dijous, 8 de març del 2012

Anem avançant


Bon dia/tarda/nit!! Ens tornem a trobar. En aquesta nova entrada us volem explicar com va la cosa i com estem evolucionant.
Un cop creada l’aplicació la vam haver de penjar, algun que altre problema varem tenir, us recomano que si heu de penjar alguna aplicació llegiu alguns blogs de gent experimentada per no caure en errors, com haver de pagar més d’una vegada!!
Per altra banda, abans de llençar l’aplicació i fer propaganda s’ha d’estar segur que funciona, o com a màxim que tingui petits errors invisibles als ulls dels usuaris. Hem d’intentar guanyar una bona reputació des de un bon principi ja que, el boca orella és el principal pas per començar les descàrregues. En el nostre cas, vam haver de llençar l’aplicació al market, però no vam fer publicitat ja que sabíem que contenia petits errors i que s’havia de comprovar per usuaris. Aquet pas és un gran mètode d’avaluació, hem de fer que el nostre cercle de confiança faci de “tester”; d’aquesta manera podrem saber com actua una persona que no ha vist ni ha seguit el procés de creació, en definitiva, un usuari qualsevol. Sempre hem d’estar oberts ha petites correccions i millores que ens facin degut a que la clau de l’èxit és la satisfacció del client.
Un cop finalitzat el procés de prova, s’ha de començar a promocionar, cosa que explicarem en la pròxima entrada. El treball i esforç només ha fet que començar!!

2 comentaris:

  1. Hola! Felicitats per la vostra iniciativa! De veritat us vull felicitar! Voldria demanar-vos, si us plau, si podríeu fer un resum de la vostra iniciativa per el bloc #ExpliquemelFutur (http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/dgtsi/) que està liderat per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i que ja disposa de més de 4000 lectors mensuals (va nèixer el passat setembre). Com ho veieu? Us voldria ajudar en el que bonament pugui! He llegit la vostra entrevista: http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?idarticulo=35156

    Moltes gràcies per tot! Salutacions!

    ResponElimina
  2. Nois!! Jo també he vist l'entrevista a Vilanova Digital!! Molt bé!!!!! I felicitats de nou per la fantàstica iniciativa!!!!!

    ResponElimina